ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד ליציבות.
-
2
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים.
-
3
ומוסיפים את השמן,סוכר וניל ומיץ ומיץ למון.
-
4
עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
5
3)מוסיפים את התערובת לחלבונים בצורת קיפול.
-
6
4)מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדונות ללא מיקסר.
-
7
5)יוצקים בתבנית.
-
8
בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל35 דק עד 40 דק מקררים עד פושר ומחלצים בעדינות.
-
9
בהצלחה - ז'קלין.
1
1) בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד ליציבות.
2
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים.
3
ומוסיפים את השמן,סוכר וניל ומיץ ומיץ למון.
4
עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5
3)מוסיפים את התערובת לחלבונים בצורת קיפול.
6
4)מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדונות ללא מיקסר.
7
5)יוצקים בתבנית.
8
בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל35 דק עד 40 דק מקררים עד פושר ומחלצים בעדינות.
9
בהצלחה - ז'קלין.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים