1)מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הביצים אחד אחד במהירות נמוכה ממשיכים לערבב עד שכל הביצים נעלמים.
2
2) מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח ומוסיפים אותם לתערובת.
3
.
4
3)שופכים את התערובת לתבנית כמו שאומרים אנגליש קייק אבל גדולה ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות🎚ל5 דק ⏲ראשונות ומוצאים את העוגה וחוצים במרכז ומניחים דובדבנים לכל האורך ומפזרים שקדים מולבנים ומחזירים את העוגה לתנור לעוד 55 דק ⏲ויש לכם אנגליש קייק אמיתי וטעים👌👌בהצלחה Jacqueline fadelon.
1
1)מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הביצים אחד אחד במהירות נמוכה ממשיכים לערבב עד שכל הביצים נעלמים.
2
2) מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח ומוסיפים אותם לתערובת.
3
.
4
3)שופכים את התערובת לתבנית כמו שאומרים אנגליש קייק אבל גדולה ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות🎚ל5 דק ⏲ראשונות ומוצאים את העוגה וחוצים במרכז ומניחים דובדבנים לכל האורך ומפזרים שקדים מולבנים ומחזירים את העוגה לתנור לעוד 55 דק ⏲ויש לכם אנגליש קייק אמיתי וטעים👌👌בהצלחה Jacqueline fadelon.