לערבב את המרגרינה עם הסוכר ולהוסיף את הביצים ואת קמח ואבקת האפיה להקקואו לתערובת חלקה לקרוץ כדורים ולתבול את הכדורים .
2
בחלבונים ובאגוזים ועשות שקע באמצע העוגיה ואפות על חום של 160 מעלות במשך 12 דקות להוציא מהתנור ולעשות שקע עם האצבע במרכז העוגיה להמיס את השוקולד ולהכניס לשקע שבמרכז העוגיה .
3
בהצלחה .
1
לערבב את המרגרינה עם הסוכר ולהוסיף את הביצים ואת קמח ואבקת האפיה להקקואו לתערובת חלקה לקרוץ כדורים ולתבול את הכדורים .
2
בחלבונים ובאגוזים ועשות שקע באמצע העוגיה ואפות על חום של 160 מעלות במשך 12 דקות להוציא מהתנור ולעשות שקע עם האצבע במרכז העוגיה להמיס את השוקולד ולהכניס לשקע שבמרכז העוגיה .