אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,000
צפיות

פחזניות לב במלית קרם פסיפלורה

פחזניות לב במלית קרם פסיפלורה

פחזניות לב במלית קרם פסיפלורה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    פחזניות ממלאות בקרם פסיפלורה..


  • 2

    מתכון/ סיון מלול+אסתר אסולין .


  • 3

    לראות את החיים מזווית קצת אחרת, לבבות ספיישל בשבילכם וגם רגילות שניתן לוותר על הפסיפלורה,אותו תהליך של הקרם רק בלי המחית. #מתכון: בסיר נשים 100 גר' חמאה, 2 כוסות חלב, קורט מלח, 2 כפות סוכר; 1 סוכר וניל לבשל על הגז עד שהחמאה מומסת להוסיף 2 כוסות קמח ולערבב במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות. 🌷סיון&אסתר🌷.


  • 4

    להוציא מהגז ולהתחיל לערבל במיקסר כ-7 דק... כעת נוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה..


  • 5

    להעביר לשקית זילוף עם צנטר גדול ולזלף לבבות. לאפות על חום 200 מעלות 20 דק' ולהשאיר עוד 10 דק נוספות עם תנור כבוי..


  • 6

    להכנת הקרם: 500 מ''ל שמנת מתוקה, חב' אינסטנט פןדינג וניל, רבע כוס חלב, כף מחית פסיפלורה או פסיפלורה טרייה כרבע כוס, 3 כפות סוכר ומעט צבע מאכל צהוב לא חובה. לערבב לקצפת יציבה ולזלף בתוך הפחזניות שהן קרות. שתפו תוצאות בהצלחהה.


  • 7

    לזילוף מלמעלה של השוקולד: 50 גר' שוקולד עם כף שמן במיקרו כדקה לערבב לנוזל ולזלף.


1

פחזניות ממלאות בקרם פסיפלורה..


2

מתכון/ סיון מלול+אסתר אסולין .


3

לראות את החיים מזווית קצת אחרת, לבבות ספיישל בשבילכם וגם רגילות שניתן לוותר על הפסיפלורה,אותו תהליך של הקרם רק בלי המחית. #מתכון: בסיר נשים 100 גר' חמאה, 2 כוסות חלב, קורט מלח, 2 כפות סוכר; 1 סוכר וניל לבשל על הגז עד שהחמאה מומסת להוסיף 2 כוסות קמח ולערבב במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות. 🌷סיון&אסתר🌷.


4

להוציא מהגז ולהתחיל לערבל במיקסר כ-7 דק... כעת נוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה..


5

להעביר לשקית זילוף עם צנטר גדול ולזלף לבבות. לאפות על חום 200 מעלות 20 דק' ולהשאיר עוד 10 דק נוספות עם תנור כבוי..


6

להכנת הקרם: 500 מ''ל שמנת מתוקה, חב' אינסטנט פןדינג וניל, רבע כוס חלב, כף מחית פסיפלורה או פסיפלורה טרייה כרבע כוס, 3 כפות סוכר ומעט צבע מאכל צהוב לא חובה. לערבב לקצפת יציבה ולזלף בתוך הפחזניות שהן קרות. שתפו תוצאות בהצלחהה.


7

לזילוף מלמעלה של השוקולד: 50 גר' שוקולד עם כף שמן במיקרו כדקה לערבב לנוזל ולזלף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים