הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפחזניות לב במלית קרם פסיפלורה
פחזניות ממלאות בקרם פסיפלורה..
מתכון/ סיון מלול+אסתר אסולין .
לראות את החיים מזווית קצת אחרת, לבבות ספיישל בשבילכם וגם רגילות שניתן לוותר על הפסיפלורה,אותו תהליך של הקרם רק בלי המחית. #מתכון: בסיר נשים 100 גר' חמאה, 2 כוסות חלב, קורט מלח, 2 כפות סוכר; 1 סוכר וניל לבשל על הגז עד שהחמאה מומסת להוסיף 2 כוסות קמח ולערבב במהירות עד שהבצק נפרד מהדפנות. 🌷סיון&אסתר🌷.
להוציא מהגז ולהתחיל לערבל במיקסר כ-7 דק... כעת נוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה..
להעביר לשקית זילוף עם צנטר גדול ולזלף לבבות. לאפות על חום 200 מעלות 20 דק' ולהשאיר עוד 10 דק נוספות עם תנור כבוי..
להכנת הקרם: 500 מ''ל שמנת מתוקה, חב' אינסטנט פןדינג וניל, רבע כוס חלב, כף מחית פסיפלורה או פסיפלורה טרייה כרבע כוס, 3 כפות סוכר ומעט צבע מאכל צהוב לא חובה. לערבב לקצפת יציבה ולזלף בתוך הפחזניות שהן קרות. שתפו תוצאות בהצלחהה.
לזילוף מלמעלה של השוקולד: 50 גר' שוקולד עם כף שמן במיקרו כדקה לערבב לנוזל ולזלף.