הכנת עוגת השוקולד
מפרידים 3 ביצים, מקציפים קודם את החלבונים אחרי כן מוסיפים את הסוכר בהדרגה אחרי כן כשנהיה קצף יציב מוסיפים את החלמונים. אחרי כן את השמנת החמוצה, אחרי כן את השמן ומיץ התפוזים ,אחרי כן את הקקאו והשוקולית ולבסוף את הקמח והאבקת אפייה. אפיתי את עוגת השוקולד בסיר שיש לי רק לעוגות משומן היטב מכל הצדדים, בתחתית הסיר נייר אפייה חתוך בצורת עיגול מדוייק על התחתית, שמים בתנור 45 דקות על 180 מעלות. מוציאים את העוגה ומצננים. .
2
הכנת הקרם
מקציפים את השמנת והחלב דקה אחרי כן מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל וסוכר הוניל וממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה. .
3
הרכבת העוגה
אחרי שהעוגה הצטננה לחלוטין חותכים בעזרת סכין ישרה לכמה שכבות שרוצים ואז מזלפים באיזה צורה שרוצים את הקרם, שכבת עוגה, שכבת קרם מעל העוגה לזלף באיזה צורה שרוצים אני הוספתי גם דובדבנים מסוכרים..
1
הכנת עוגת השוקולד
מפרידים 3 ביצים, מקציפים קודם את החלבונים אחרי כן מוסיפים את הסוכר בהדרגה אחרי כן כשנהיה קצף יציב מוסיפים את החלמונים. אחרי כן את השמנת החמוצה, אחרי כן את השמן ומיץ התפוזים ,אחרי כן את הקקאו והשוקולית ולבסוף את הקמח והאבקת אפייה. אפיתי את עוגת השוקולד בסיר שיש לי רק לעוגות משומן היטב מכל הצדדים, בתחתית הסיר נייר אפייה חתוך בצורת עיגול מדוייק על התחתית, שמים בתנור 45 דקות על 180 מעלות. מוציאים את העוגה ומצננים. .
2
הכנת הקרם
מקציפים את השמנת והחלב דקה אחרי כן מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל וסוכר הוניל וממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה. .
3
הרכבת העוגה
אחרי שהעוגה הצטננה לחלוטין חותכים בעזרת סכין ישרה לכמה שכבות שרוצים ואז מזלפים באיזה צורה שרוצים את הקרם, שכבת עוגה, שכבת קרם מעל העוגה לזלף באיזה צורה שרוצים אני הוספתי גם דובדבנים מסוכרים..