ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
השוקולד לבן צימקאו/מטבעות 150 גר'
-
דבורים שהכנתי מבצק סוכר .
-
חלת דבש שקניתי במשק דבורים קופסא קטנה.
אופן ההכנה
-
1
להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן בהדרגה.
-
2
ולהוסיף אחריו את הדמררה. הקצף צריך להיות תפוח וגבוה. להנמיך מהירות להוסיף את התה..שיהיה כבר פושר. שמן ודבש ואת הקמח ..
-
3
לשמן תבנית עם נייר אפיה בתחתית שלא ינזל. .
-
4
לחמם תנור 170 מע ולאפות בשליש התחתון. לאחר כ 40 דק לבדוק עם קיסם את המשך האפיה..
-
5
לאחר שהעוגה מתקררת לחצות לשניית להרטיב מם מעט מים עם כף מסביב.
-
6
להקציף שמנת צמחית.
-
7
עם אינסטנט וניל וכף סוכר.
-
8
לקצף יציב הוספתי כף של מחית נוגט. אםפשרי ריבת חלב/כף נס קפה וכו.
-
9
לקישוט-.
-
10
נייר פצפצים שטוף ונקי..
-
11
להמיס בפולסים במיקרו את השוקולד לערבב היטב וכשהו מעט מתקרר למרוח על הניילון ולהקפיא כשעה..
-
12
לקשט בדבורים יש גם מוכנות משוקולד. להשיג בחנויות ממתקים/אפיה..
-
13
ולהוסיף חלת דבש-קניתי ממשק דבורים.לכולכם שנה טובה💛🐝ומתוקה🍏.
1
להקציף את הביצים עם הסוכר הלבן בהדרגה.
2
ולהוסיף אחריו את הדמררה. הקצף צריך להיות תפוח וגבוה. להנמיך מהירות להוסיף את התה..שיהיה כבר פושר. שמן ודבש ואת הקמח ..
3
לשמן תבנית עם נייר אפיה בתחתית שלא ינזל. .
4
לחמם תנור 170 מע ולאפות בשליש התחתון. לאחר כ 40 דק לבדוק עם קיסם את המשך האפיה..
5
לאחר שהעוגה מתקררת לחצות לשניית להרטיב מם מעט מים עם כף מסביב.
6
להקציף שמנת צמחית.
7
עם אינסטנט וניל וכף סוכר.
8
לקצף יציב הוספתי כף של מחית נוגט. אםפשרי ריבת חלב/כף נס קפה וכו.
9
לקישוט-.
10
נייר פצפצים שטוף ונקי..
11
להמיס בפולסים במיקרו את השוקולד לערבב היטב וכשהו מעט מתקרר למרוח על הניילון ולהקפיא כשעה..
12
לקשט בדבורים יש גם מוכנות משוקולד. להשיג בחנויות ממתקים/אפיה..
13
ולהוסיף חלת דבש-קניתי ממשק דבורים.לכולכם שנה טובה💛🐝ומתוקה🍏.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים