בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף יציב אך לא נוקשה מדי..
2
בקערה נפרדת להקציף במטרפה ידנית את החלמונים עם חצי כוס סוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה להוסיף את האבקת סודה לשתייה,קינמון,ציפורן לערבב ולהוסיףאת הדבש לערבב ולהוסיף את התה, לערבב ולאחריו את השמן..
3
להוסיף את הקמח ואבקת אפייה ולערבב עד לאיחוד..
4
לקחת שליש מקצף החלבונים ולערבב בתנועות קיפול לתערובת החלמונים וכך להמשיך עם עוד שליש וכך הלאה עד שהתערובת אחידה..
5
למרוח את התבנית במרגרינה ולפזר סוכר.לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בחום 170.
6
45-50 דקות .
7
במהלך האפייה אם העוגה משחימה להוריד את החום ל160 ולהמשיך לאפות ולבדוק עם קיסם לפני הוצאתה.כשהעוגה מתקררת להפוך על גבי צלחת.לחתוך לרוחבה לחצי .
8
להקציף את השמנת אינסטנט וחלב לקצפת אחידה ולזלף על העוגה ולהניח את החצי השני מעל לחמם את המייפל במקרו מס' שניות ולערבב עם השקדים ולמרוח על העוגה.בהצלחה חופית אלמקייס.
1
בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף יציב אך לא נוקשה מדי..
2
בקערה נפרדת להקציף במטרפה ידנית את החלמונים עם חצי כוס סוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה להוסיף את האבקת סודה לשתייה,קינמון,ציפורן לערבב ולהוסיףאת הדבש לערבב ולהוסיף את התה, לערבב ולאחריו את השמן..
3
להוסיף את הקמח ואבקת אפייה ולערבב עד לאיחוד..
4
לקחת שליש מקצף החלבונים ולערבב בתנועות קיפול לתערובת החלמונים וכך להמשיך עם עוד שליש וכך הלאה עד שהתערובת אחידה..
5
למרוח את התבנית במרגרינה ולפזר סוכר.לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בחום 170.
6
45-50 דקות .
7
במהלך האפייה אם העוגה משחימה להוריד את החום ל160 ולהמשיך לאפות ולבדוק עם קיסם לפני הוצאתה.כשהעוגה מתקררת להפוך על גבי צלחת.לחתוך לרוחבה לחצי .
8
להקציף את השמנת אינסטנט וחלב לקצפת אחידה ולזלף על העוגה ולהניח את החצי השני מעל לחמם את המייפל במקרו מס' שניות ולערבב עם השקדים ולמרוח על העוגה.בהצלחה חופית אלמקייס.