אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,566
צפיות

עוגת גבינה ספירלה בזילוף קצפת

המתכון של
עוגת גבינה ספירלה בזילוף קצפת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 200 גרם עוגיות לוטוס טחונים
  • 70 גרם חמאה מומסת
  • למלית העוגה
  • 1 ק"ג גבינה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 6 ביצים בטמפרטורת החדר
  • תערובת שוקולד לבן
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 80 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כף קורנפלור
  • תערובת שוקולד מריר
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה
  • לזילוף קצפת
  • 1/2 פודינג וניל
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)ההכנת התחתית.


  • 3

    מערבבים את פירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת, משטחים על טבעט או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה .


  • 4

    ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית של העוגה.


  • 5

    2) מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שנעלם ובהדרגה את הביצים אחד אחד .


  • 6

    3) מחלקים את התערובת לשני קערות בצורה שווה עדיף לשקול.


  • 7

    .


  • 8

    4) שמים על הגז את.


  • 9

    80 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים כף קורנפלור ושוב ערבוב .


  • 10

    5) שמים על הגז.


  • 11

    120 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר ממתינים כדק מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .


  • 12

    6)שופכים את הבלילה הלבנה בקערה אחת ובלילה המריר בקערה השניה ומערבבים .


  • 13

    7) שופכים את שתי התערובות לשני כדים .


  • 14

    ומתחילים עם התערובת המריר בערך כוס ולאחר מכן את הלבנה תמיד בעדינות ותמיד במרכז ולא נורה עם זה קצת בורח לצד כי אחר כך זה מסתדר .


  • 15

    8) אופים בתנור שחומם מראש .


  • 16

    ל 130 מעלות.


  • 17

    כ 75 דק⏱ העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ורוטטת במרכז , מקררים לילה שלם להתייצבות .


  • 18

    9) מקציפים את השמנת מתוקה חלב ופדינג עד ליציבות ומזלפים .


  • 19

    בהצלחה לכולם👌👌😊.


1

.


2

1)ההכנת התחתית.


3

מערבבים את פירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת, משטחים על טבעט או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה .


4

ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית של העוגה.


5

2) מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שנעלם ובהדרגה את הביצים אחד אחד .


6

3) מחלקים את התערובת לשני קערות בצורה שווה עדיף לשקול.


7

.


8

4) שמים על הגז את.


9

80 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים כף קורנפלור ושוב ערבוב .


10

5) שמים על הגז.


11

120 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר ממתינים כדק מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .


12

6)שופכים את הבלילה הלבנה בקערה אחת ובלילה המריר בקערה השניה ומערבבים .


13

7) שופכים את שתי התערובות לשני כדים .


14

ומתחילים עם התערובת המריר בערך כוס ולאחר מכן את הלבנה תמיד בעדינות ותמיד במרכז ולא נורה עם זה קצת בורח לצד כי אחר כך זה מסתדר .


15

8) אופים בתנור שחומם מראש .


16

ל 130 מעלות.


17

כ 75 דק⏱ העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ורוטטת במרכז , מקררים לילה שלם להתייצבות .


18

9) מקציפים את השמנת מתוקה חלב ופדינג עד ליציבות ומזלפים .


19

בהצלחה לכולם👌👌😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים