ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להקציף את החלבונים (לבן) והסוכר לקצף יציב. להוסיף את החלמונים, גרידת לימון וניל ולערבב במהירות איטית..
-
2
להוסיף את הגבינה והשמנת ולערבב היטב (עדיין במהירות נמוכה).
-
3
כשהכל מעורבב להוסיף את בקורנפלור..
-
4
לשמן תבנית 28.
-
5
לקפל ניר אפיה לאורכו ולחתוך לחצי. כל חצי לקפל לשניים לאורך ולהצמיד לדפנות התבנית המשומנת. לשמן גם את הנייר..
-
6
לשפוך את העיסה לתבנית..
-
7
להניח בתנור תבנית עם מים רותחים בגובה של כ 1 ס"מ..
-
8
להניח את תבנית העוגה בתבנית עם המים..
-
9
לאפות בחום של 200 מעלות ל 10 דקות ולהנמיך את החום ל 170 מעלות לעוד כשעה..
-
10
בסיום האפייה להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה לפחות..
-
11
להוריד את ניר האפייה ולשמור במקרר..
-
12
העוגה תופחת בתנור לגובה רב ואחר כך יורדת..
1
להקציף את החלבונים (לבן) והסוכר לקצף יציב. להוסיף את החלמונים, גרידת לימון וניל ולערבב במהירות איטית..
2
להוסיף את הגבינה והשמנת ולערבב היטב (עדיין במהירות נמוכה).
3
כשהכל מעורבב להוסיף את בקורנפלור..
4
לשמן תבנית 28.
5
לקפל ניר אפיה לאורכו ולחתוך לחצי. כל חצי לקפל לשניים לאורך ולהצמיד לדפנות התבנית המשומנת. לשמן גם את הנייר..
6
לשפוך את העיסה לתבנית..
7
להניח בתנור תבנית עם מים רותחים בגובה של כ 1 ס"מ..
8
להניח את תבנית העוגה בתבנית עם המים..
9
לאפות בחום של 200 מעלות ל 10 דקות ולהנמיך את החום ל 170 מעלות לעוד כשעה..
10
בסיום האפייה להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה לפחות..
11
להוריד את ניר האפייה ולשמור במקרר..
12
העוגה תופחת בתנור לגובה רב ואחר כך יורדת..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים