הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה ממש חגיגה, מתכון 📋 מהמזנון הפרטי שלי🏠
עוגת טורט במילוי 2 גבינות, ריבת חלב, גנאש שוקולד מריר, שוקולד חלב וממרח לוטוס, תבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ..
אופן הכנת הטורט : מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ,בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן, מוסיפים אותם לחלבונים ומוסיפים בהדרגה את הקמח בתנועת קיפול ,שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 עד 30 דק⏲כל תנור עם החום שלו מכניסים קסם ואם יוצא ישב אז אפשר להוציא , ממתינים שהעוגה תתקרר❄מחלצים את העוגה הפוכה וחותכים אותה ל2 שכבות באופן שווה עם מסור לעוגה.
המילוי: מערבבים בעדינות את הגבינות עם הסוכר, מכניסים את הריבת חלב+ אבקת סוכר ושוב ערבוב בתנועת קיפול, שמים שקף סביב העוגה, מורחים בנדיבות על העוגה ומכסים עם החלק השני של הטורט ומה שנישאר מהקרם שמים על העוגה. מכניסים את העוגה למקפיא ❄לשעתיים..
הכנת ציפוי מ"ס 1: ממיסים 5 כפות ממרח לוטוס במיקרוגל שופכים על העוגה הקפואה ומחזירים למקפיא עד להכנת הציפוי השני .
הכנת ציפוי מ"ס 2 : הכנת הגנאש🍫, שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד מריר ושוקולד, ממתינים דק⏲ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה ומבריק, שופכים על העוגה הקפואה, מחזירים את העוגה למקפיא❄ לשעה❄.
הכנת ציפוי מ"ס 3 : ממיסים את הממרח לוטוס ושופכים על העוגה ומכניסים לקירור❄ לקשט לפי הבחירה שרוצים, השמיים הם הגבול..
טיפ קטן 👌:חותכים את העוגה עם סכין🔪 חדה וחמה🔥 ככה יוצא ממש פרוסה יפה וסימטרית..