הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ,חלב והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה .
2)מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
הרכבת העוגה .
1)מסדרים שקף סביב התבנית .
טובלים את הביסקוטים בקפה ומניחים סביב התבנית במעגל ,בעמידה.
טובלים שוב ויוצקים את הביסקוטית בתחתית.
ומעל יוצקים את הקרם.
2)טובלים שוב ומסדרים בתבנית .
ושוב קרם ושוב ביסקוטים.
ובסוף מסיימים עם הקרם, מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעתיים⏲.
הכנת הגנאש.
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד, ממתינים כ דק⏲ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק, שופכים על העוגה.
ומקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2 פודינג וניל + 1/3 כוס חלב עד למרקם יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
ומכניסים לקירור❄ לפחות 4שעות עד ליציבות העוגה.
ורעיונות לקישוט השמיים הם הגבול 🏞🏞 .
בהצלחה.
Jacqueline fadelon.