הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים בכלי על בן מארי.
את הסוכר שוקולד ומרגרינה ממסים תוך כדי ערבוב .
להוסיף את הביצים כל פעם ביצה תוך כדי ערבוב עד שהבצים נבלעות בקרם.
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל 3 שעות או ללילה.
הבצק.
להפריד חלבון להקציף עם מחצית הסוכר לקצף יציב.
בקערה נפרדת להקציף את החלמון עם יתרת הסוכר .
**להוסיף את הקמח לקצף החלבון עד שהקמח נטמע היטב בחלבון ואז להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את החלמון שהקצפנו עם הסוכר.
לשמן תבנית הפוכה או להשתמש במגש של התבנית הקפיצית לשמן לצקת עם כף הגשה את העיסה על גבי התבנית להחליק יפה לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות מספר דקות .
צריך להספיק ל 8 שכבות.
שכבה אחת נשים בצד לקראמל.
הקרם לאחר שהיה במקרר 3 שעות או לילה להוציא לשים בקערת המיקסר ולהקציף.
ולמרוח בין השכבות .
קרמל.
עם הקרמל צריך להיזהר לא לגעת עם היד למנוע כוויה.
כוס סוכר.
20 גרם מרגרינה.
שמים בסיר קטן על להבה נמוכה את הסוכר ומערבבים בעזרת כף שטבלנו קדם במרגרינה מומסת כל הזמן עד שהסוכר נמס ומשנה את צכעו מוסיפים את קוביית המרגרינה שופכים על אחד השכבות ומסמנים עם סכין משומנת את הפרוסות לגודל הרצוי.
מורחים על כל עלה את הקרם ובסוף מניחים את העלה עם הקראמל.
להכין כוס עם מים רותחים לטבול סכין במים ולסמן על הקראמל חתכים ברוחב הפרוסה שנרצה.