נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול
במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה
נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול.
8
במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה.
נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול.
8
במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה.