אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,686
צפיות

עוגת תפוז ושוקולד בחושה

עוגת תפוז ושוקולד בחושה

עוגה אולטימטיבית לקפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • ערב נפלא חבריםם
  • ה-עוגה ה-אולטימטיבית לקפה #עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית
  • מתכון/סיון מלול@
  • ראשית נחמם תנור על 170 מעלות
  • מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה
  • במיקסר נקציף 4 ביצים שלמות עד לקצף תפוח.
  • נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול
  • במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה
אופן ההכנה
  • 1

    ערב נפלא חבריםם.


  • 2

    ה-עוגה ה-אולטימטיבית לקפה #עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית.


  • 3

    מתכון/סיון מלול@.


  • 4

    ראשית נחמם תנור על 170 מעלות.


  • 5

    מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה.


  • 6

    במיקסר נקציף 4 ביצים שלמות עד לקצף תפוח..


  • 7

    נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול.


  • 8

    במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה.


1

ערב נפלא חבריםם.


2

ה-עוגה ה-אולטימטיבית לקפה #עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית.


3

מתכון/סיון מלול@.


4

ראשית נחמם תנור על 170 מעלות.


5

מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה.


6

במיקסר נקציף 4 ביצים שלמות עד לקצף תפוח..


7

נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול.


8

במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים