אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,298
צפיות

קינוח שוקולד סופר שוקולדי ליום האהבה

המתכון של
קינוח שוקולד סופר שוקולדי ליום האהבה

קינוח קל להכנה, טעים ונראה מעולה!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קינוח שוקולד סופר שוקולדי ליום האהבה או סתם כך שמתחשק.
  • קל מהיר וטעים!!!
  • לבסיס
  • 140 גר' שוקולד מריר 60%
  • רבע כוס שמן
  • 2 כפות ממרח שאוהבים (נוטלה/לוטוס/פרלינה וכד')
  • חצי כוס סוכר
  • קמצוץ מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות גדושות מאוד קמח
  • קמצוץ אבקת אפייה (כשמינית כפית)
  • קערה
  • מטרפה
  • תבנית חד"פ בגודל A4 עם נייר אפיה
  • קורצן בצורת לב או כל צורה רצויה
  • לקרם
  • 150 גרם שוקולד חלב (אם רוצים שוקולד מריר, לשים 100 גר' בלבד)
  • 100 גר' שמנת מתוקה
  • 1 כף ברנדי/ ליקר שוקולד (לא חובה)
  • 3 כפות שמנת מתוקה
  • אגוזים קצוצים/ שברי ופל או כל מיני הפתעות קראנצ'יות וטעימות (לא חובה)
  • שקית זילוף עם צנתר עגול חלק
  • לשוקולד מטומפרר
  • 75 גר' שוקולד
  • 25 גר' שוקולד קצוץ
  • קערה
  • שקף A4
  • פלטה/מרית
  • קורצן בצורת לב או כל צורה רצויה
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה:.


  • 2

    לבסיס:.


  • 3

    מחממים תנור ל170 מעלות..


  • 4

    בקערה ממיסים שוקולד ושמן ומערבבים היטב..


  • 5

    מוסיפים 2 כפות ממרח ומערבבים היטב..


  • 6

    מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים לטרוף..


  • 7

    מוסיפים ביצים: להוסיף ביצה אחת ורק לאחר שנטמעה לגמרי בתערובת, מוסיפים את השניה ומערבבים היטב..


  • 8

    מוסיפים קמח+ אבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד..


  • 9

    מעבירים לתבנית ומשטחים לגובה אחיד עד כמה שניתן..


  • 10

    אופים כ15 דק' עד שהעוגה יציבנ בשוליים ורכה מעט במרכז..


  • 11

    מצננים ומעבירים לקירור..


  • 12

    לאחר שהעוגה קרה ניתן לקרוץ בקורצן צורה רצוייה (לא חובה)..


  • 13

    קרם:.


  • 14

    ממיסים שוקולד 150 גר ושמנת 100 גר..


  • 15

    מערבבים ומאחדים את התערובת לאיחוד מושלם..


  • 16

    מקררים (מקפיאים אם אין זמן)..


  • 17

    כשהקרם ממש קר, מקציפים אותו עם יתרת השמנת והברנדי..


  • 18

    להזהר מהקצפת יתר!.


  • 19

    להעביר לשקית זילוף עם צנתר חלק עגול..


  • 20

    שוקולד מטומפרר:.


  • 21

    ממיסים כמעט לגמרי 75 גר' שוקולד.


  • 22

    במיקרוגל או על בן מארי..


  • 23

    מסירים מהבן מארי..


  • 24

    מערבבים היטב עד שהכל נמס..


  • 25

    מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהכל נמס..


  • 26

    משטחים את השוקולד ע"ג השקף ומחכים שיתייצב מעט ואז קורצים בעדינות עם הקורצן..


  • 27

    מחכים להתקשות מוחלטת (אפשר להעביר למקפיא/מקרר כדי לזרז)..


  • 28

    מקלפים את השקף מהשוקולד..


  • 29

    הרכבת הקינוח:.


  • 30

    מזלפים את הקרם שבשק הזילוף על גבי בסיסי הקינוח שקרצנו..


  • 31

    מפזרים אגוזים קצוצים..


  • 32

    מניחים מעל לב שוקולד מטומפרר..


1

אופן הכנה:.


2

לבסיס:.


3

מחממים תנור ל170 מעלות..


4

בקערה ממיסים שוקולד ושמן ומערבבים היטב..


5

מוסיפים 2 כפות ממרח ומערבבים היטב..


6

מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים לטרוף..


7

מוסיפים ביצים: להוסיף ביצה אחת ורק לאחר שנטמעה לגמרי בתערובת, מוסיפים את השניה ומערבבים היטב..


8

מוסיפים קמח+ אבקת אפיה ומערבבים עד לאיחוד..


9

מעבירים לתבנית ומשטחים לגובה אחיד עד כמה שניתן..


10

אופים כ15 דק' עד שהעוגה יציבנ בשוליים ורכה מעט במרכז..


11

מצננים ומעבירים לקירור..


12

לאחר שהעוגה קרה ניתן לקרוץ בקורצן צורה רצוייה (לא חובה)..


13

קרם:.


14

ממיסים שוקולד 150 גר ושמנת 100 גר..


15

מערבבים ומאחדים את התערובת לאיחוד מושלם..


16

מקררים (מקפיאים אם אין זמן)..


17

כשהקרם ממש קר, מקציפים אותו עם יתרת השמנת והברנדי..


18

להזהר מהקצפת יתר!.


19

להעביר לשקית זילוף עם צנתר חלק עגול..


20

שוקולד מטומפרר:.


21

ממיסים כמעט לגמרי 75 גר' שוקולד.


22

במיקרוגל או על בן מארי..


23

מסירים מהבן מארי..


24

מערבבים היטב עד שהכל נמס..


25

מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהכל נמס..


26

משטחים את השוקולד ע"ג השקף ומחכים שיתייצב מעט ואז קורצים בעדינות עם הקורצן..


27

מחכים להתקשות מוחלטת (אפשר להעביר למקפיא/מקרר כדי לזרז)..


28

מקלפים את השקף מהשוקולד..


29

הרכבת הקינוח:.


30

מזלפים את הקרם שבשק הזילוף על גבי בסיסי הקינוח שקרצנו..


31

מפזרים אגוזים קצוצים..


32

מניחים מעל לב שוקולד מטומפרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים