אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,797
צפיות

עוגת גבינה קרמית עסיסית מיוחדת

המתכון של
עוגת גבינה קרמית עסיסית   מיוחדת

בסיס עסיסי והקרם טעם חלומי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 ...גרם פתי בר/ עוגיות פריכות
  • 3/4 כף תרכיז תפוזים קפוא וגם 1/2 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • לעוגה
  • 5 טיפות תמצית ווניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה צימחית
  • 2.1/2 כפות אינסטנט פודינ ווניל
  • 1/2 כוס סוכר/ אפשר לאוהבי המתוק עוד 1/2 כוס
  • 2 סוכר ווניל
  • 1 כף קמח מנופה
  • גרדת לימון
  • 4 ביצים מופרדות
  • 750 גרם גבינה 9%
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק .


  • 2

    במעבד מזון מערבבים וגורסים את העוגיות./פתי בר. החמאה. תרכיז תפוזים קפוא. מהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה עגולה. מס 22.


  • 3

    לעוגה.


  • 4

    מקציפים חלבונים ובהדרגה מוסיפים סוכר. לקצף יציב. עוצרים מיקסר. ובעדינות ובהדרגה מוסיפים תמצית ווניל קליפת לימון. החלמונים. אינסטנט פודינג ווניל. והקמח..


  • 5

    מקציפים שמנת מתוקה. ובעטיפה מוסיפים לקציפת החלבונים..


  • 6

    יוצקים את המסה על תחתית העוגיות בשכבה אחידה..


  • 7

    תנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות אפיה..


  • 8

    הערות .


  • 9

    לא לפתוח דלת תנור בזמן אפיה. .


  • 10

    מכבים תנור ומשאירים את העוגה עוד 1/2 שעה בפנים..


  • 11

    פותחים דלת תנור ומניחים לעוגה להצטנן לחלוטין..


  • 12

    לפני שמוצאים את העוגה מהתנור. עוד 1/2 שעה צינון .


  • 13

    . היא עדין רכה להשאיר כמה שעות במקרר.


  • 14

    מים רותחים בתבנית. מתחת לתבנית העוגה.


  • 15

    לקצפת.


  • 16

    מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה צימחית. מורחים על העוגה ומעל הקצפת שקדים לבנים קלויים.


1

הכנת הבצק .


2

במעבד מזון מערבבים וגורסים את העוגיות./פתי בר. החמאה. תרכיז תפוזים קפוא. מהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה עגולה. מס 22.


3

לעוגה.


4

מקציפים חלבונים ובהדרגה מוסיפים סוכר. לקצף יציב. עוצרים מיקסר. ובעדינות ובהדרגה מוסיפים תמצית ווניל קליפת לימון. החלמונים. אינסטנט פודינג ווניל. והקמח..


5

מקציפים שמנת מתוקה. ובעטיפה מוסיפים לקציפת החלבונים..


6

יוצקים את המסה על תחתית העוגיות בשכבה אחידה..


7

תנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות אפיה..


8

הערות .


9

לא לפתוח דלת תנור בזמן אפיה. .


10

מכבים תנור ומשאירים את העוגה עוד 1/2 שעה בפנים..


11

פותחים דלת תנור ומניחים לעוגה להצטנן לחלוטין..


12

לפני שמוצאים את העוגה מהתנור. עוד 1/2 שעה צינון .


13

. היא עדין רכה להשאיר כמה שעות במקרר.


14

מים רותחים בתבנית. מתחת לתבנית העוגה.


15

לקצפת.


16

מקציפים 1 מיכל שמנת מתוקה צימחית. מורחים על העוגה ומעל הקצפת שקדים לבנים קלויים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים