הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרטיבים ביסקויטים עם חלב ומעט נס קפה.
מסדרים את ביסקויטים בתבנית עגולה עם שקף מסביב.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל והחלב, לאחר ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
מחלקים את הקצפת לשתיים.
באחד מהחלקים מוסיפים 3 כפות נוטלה ומערבבים.
מסדרים את העוגה בשכבות: ביסקויטים - קצפת לבנה - קצפת חומה - ביסקויטים, עד שנגמר הקצפות.
ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מקררים ומצפים את העוגה.