לןגן

עוגת ביסקוויטים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 14:21
עוגת ביסקוויטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה

קצפת

לציפוי

אופן הכנה

  1. מרטיבים ביסקויטים עם חלב ומעט נס קפה

  2. מסדרים את ביסקויטים בתבנית עגולה עם שקף מסביב

  3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל והחלב, לאחר ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומערבבים

  4. מחלקים את הקצפת לשתיים

  5. באחד מהחלקים מוסיפים 3 כפות נוטלה ומערבבים

  6. מסדרים את העוגה בשכבות: ביסקויטים - קצפת לבנה - קצפת חומה - ביסקויטים, עד שנגמר הקצפות

  7. ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מקררים ומצפים את העוגה