הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמביאים את הסירופ לרתיחה עד סמיכות קלה ומוסיפים מעט לימון ומצננים.
מקציפים חלבונים עם סוכר וניל לקצף יציב וקשה.
מוסיפים בהדרגה את השמן והיוגורט בתנועות איטיות ובסוף את כל היבשים.
אופים עד להזהבה -מומלץ בפיירקס-, כשהעוגה חמה שופכים עליה כוס מים ומרטיבים את כולה.
מחוררים את העוגה עם קיסם ויוצקים את הסירופ לאחר שצונן עד לספיגה שווה בכל העוגה.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל.
מקררים את העוגה ומצפים עם הקצפת.