אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

4,168
צפיות

עוגת גבינה עם פירורי פתי בר אפוייה

המתכון של
עוגת גבינה עם פירורי פתי בר אפוייה

עוגה ששווה כל ביס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 ביצה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח
  • לגבינה
  • 3 כף קונפלור
  • 3 יחידה ביצים
  • 2 יחידה גבינה לבנה 5% (קטנות)
  • 1 יחידה גבינה טיב טעם
  • 1 יחידה פודינג וניל
  • לפירורים
  • 15 יחידה פתי בר
  • 2 שקית סוכר וניל
  • חצי חבילה חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    את החמאה להמיס במיקרוגל את החומרים לבצק לשים בקערה וערבב עם כף ולתת לנוח רבע שעה..ואז לשמן תבנית 24 ולשטח את הבצק. ( הבצק נהיה גמיש לא להבהיל אם הוא לא גוש) זה בסדר..


  • 2

    את חומרי המלית לערבב הכל בקערה טוב טוב ולשפוך על התחתית שהכנו..


  • 3

    ואת הפירורים ..את החמאה להמיס ואז לשים את הפירורים והסוכר ולערבב ולפזר בצורה אחידה על העוגה..


  • 4

    לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ל40 דקות להוציא לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר ליליה שלם..


1

את החמאה להמיס במיקרוגל את החומרים לבצק לשים בקערה וערבב עם כף ולתת לנוח רבע שעה..ואז לשמן תבנית 24 ולשטח את הבצק. ( הבצק נהיה גמיש לא להבהיל אם הוא לא גוש) זה בסדר..


2

את חומרי המלית לערבב הכל בקערה טוב טוב ולשפוך על התחתית שהכנו..


3

ואת הפירורים ..את החמאה להמיס ואז לשים את הפירורים והסוכר ולערבב ולפזר בצורה אחידה על העוגה..


4

לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ל40 דקות להוציא לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר ליליה שלם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים