אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

22,808
צפיות

עוגת שמנת

המתכון של
עוגת שמנת

עוגת שמנת מעלפת מכינה לשבועות או לשבת נהדרת והילדים לא מוותרים עליה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק::
  • 2 שקית סוכר וניל
  • 1 מרגרינה רכה או חמאה
  • 2 יחידה ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 חבילה קמח תופח מנופה
  • רכיבים למילוי::
  • 1 מרגרינה רכה או חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקית סוכר וניל
  • 3 קופסא שמנת רגילה
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הבצק: בקערה שמים את המרגרינה במקום המרגרינה אפשר להחליף בחמאה והסוכר ומערבבים מוסיפים את הביצים וסוכר הוניל ומערבבים מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך..


  • 2

    מחלקים את הבצק ל-1/3 ו-2/3 ואופים כל חלק בנפרד בחום בינוני עד להזהבה..


  • 3

    את 1/3 הבצק האפוי לפורר לפירורים..


  • 4

    אופן הכנת המלית: בקערה שמים את המרגרינה אפשר להחליף בחמאה סוכר וסוכר וניל ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את השמנת ומערבבים לקרם חלק..


  • 5

    שופכים את המלית על הבצק המוכן ומפזרים למעלה את פירורי הבצק שהכנו..


  • 6

    מכניסים למשך לילה במקרר עד להתייצבות העוגה..


1

אופן הכנת הבצק: בקערה שמים את המרגרינה במקום המרגרינה אפשר להחליף בחמאה והסוכר ומערבבים מוסיפים את הביצים וסוכר הוניל ומערבבים מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך..


2

מחלקים את הבצק ל-1/3 ו-2/3 ואופים כל חלק בנפרד בחום בינוני עד להזהבה..


3

את 1/3 הבצק האפוי לפורר לפירורים..


4

אופן הכנת המלית: בקערה שמים את המרגרינה אפשר להחליף בחמאה סוכר וסוכר וניל ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את השמנת ומערבבים לקרם חלק..


5

שופכים את המלית על הבצק המוכן ומפזרים למעלה את פירורי הבצק שהכנו..


6

מכניסים למשך לילה במקרר עד להתייצבות העוגה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים