אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

13,449
צפיות

עוגת ברואניז קוקוס וקצפת יאמי

המתכון של
עוגת ברואניז קוקוס וקצפת יאמי

עוגה מזה טעימה מי שלא תכין תפסיד.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקצפת
  • 1 יחידה שמנת מתוקה
  • 1 יחידה פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • שכבת קוקס
  • 5 יחידה חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם קוקוס
  • שכבת שוקולד
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 יחידה חלמונים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כף קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    לשכבת השוקולד לוקחים סיר שמים את השוקולד והחמאה וממיסים על הגז מורידים מהגז ובמהירות מוסיפים את החלמונים בעירבוב תמידי ואז מוספים 2 כפות קמח מנופה. לוקחים תבנית 24 ושמים נייר אפייה ומשמנים ואז שמים את התערובת שוקולד ועם כף רטובה מורחים ומניחים בצד..


  • 2

    לבינתיים מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות..


  • 3

    ואז בקערת מיקסר שמים את החלבונים והסוכר ומקציפים לקצף יציב ורך מוצאים את הקערה וידני מוספים את הקוקוס ושופכים על תערובת השוקולד ומכניסים לתנור ל30 דקות..


  • 4

    מוצאים מחכים שיתקרר ..


  • 5

    ואז מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה..


  • 6

    מכניסים למקרר.. שתתקרר.. ואז פורסים ונהנים..


  • 7

    יאמי(:.


1

לשכבת השוקולד לוקחים סיר שמים את השוקולד והחמאה וממיסים על הגז מורידים מהגז ובמהירות מוסיפים את החלמונים בעירבוב תמידי ואז מוספים 2 כפות קמח מנופה. לוקחים תבנית 24 ושמים נייר אפייה ומשמנים ואז שמים את התערובת שוקולד ועם כף רטובה מורחים ומניחים בצד..


2

לבינתיים מחממים תנור ל180 מעלות 10 דקות..


3

ואז בקערת מיקסר שמים את החלבונים והסוכר ומקציפים לקצף יציב ורך מוצאים את הקערה וידני מוספים את הקוקוס ושופכים על תערובת השוקולד ומכניסים לתנור ל30 דקות..


4

מוצאים מחכים שיתקרר ..


5

ואז מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה..


6

מכניסים למקרר.. שתתקרר.. ואז פורסים ונהנים..


7

יאמי(:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים