אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,851
צפיות

טורט קוקוס עם ריבת חלב

המתכון של
טורט קוקוס עם ריבת חלב

יכול לשמש גם בפסח

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים להרטבת העוגה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות ברנדי
  • רכיבים למילוי
  • 1 חבילה ריבת חלב
  • רכיבים לעוגה
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוס בפסח קמח מצה
  • 6 יחידות ביצים
  • 1 יחידה סוכר וניל
  • 3/4 כוס בפסח קמח תפ"א
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית אפיה
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • רכיבים לקרם
  • 6 כפות סוכר
  • 1/2 חבילה פודינג וניל
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.


  • 2

    מוסיפים לאט את הסוכר וניל.


  • 3

    מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן.


  • 4

    בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס.


  • 5

    משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות.


  • 6

    הכנת הקרם.


  • 7

    מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל.


  • 8

    חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי.


  • 9

    מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב.


  • 10

    מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב.


1

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.


2

מוסיפים לאט את הסוכר וניל.


3

מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן.


4

בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס.


5

משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות.


6

הכנת הקרם.


7

מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל.


8

חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי.


9

מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב.


10

מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים