אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,188
צפיות

עוגת קרמבו נוסטלגית הכי טעימה שיש

המתכון של
עוגת קרמבו נוסטלגית הכי טעימה שיש

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לתחתית:
  • 5 ביצים l
  • חצי כוס סוכר
  • 1 אינסטה פודינג שוקולד.
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 שמנת מתוקה 38% סהכ 500 מל
  • 2 אינסטה פודינג וניל
  • כף אבקת סוכר
  • 2כוסות חלב
  • לציפוי:150 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ”ל שמנת מתוקה
  • לקרם וניל:
אופן ההכנה
  • 1

    1) מקציפים את הביצים חצי דקה ללא הפרדה.לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דק עד שמתקבל קצף תפוח ויפה עוצרים ומוסיפים את הפודינג שוקולוד ואבקת אפייה ומערבלים ללא מיקסר עד שהכל מתערבב לבלילה אחידה..


  • 2

    2)יוצקים את הבלילה לתבנית בקוטר 24 ס"מ.


  • 3

    מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.


  • 4

    ואופים בתחום שחומם מראש ל 170 מעלות כ חצי שעה 🕧.


  • 5

    3)מחלצים את העוגה ושמים אותה על מגש או תחתית מסדרים שקף סביב ומניחים רינג מתכוונן ומעבירים למקפיא לחצי שעה.


  • 6

    4)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.


  • 7

    5)יוצקים את הקרם על התחתית.


  • 8

    השוקולד שהתקררה מיישרים ומעבירים למקפיא עד להכנת הגנאש שוקולד.


  • 9

    6)לציפוי גנאש שוקולד.


  • 10

    מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מריר לקוביות מכסים .


  • 11

    כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה ומבריק שופכים על העוגה ומזיזים את.


  • 12

    התבנית מצד לצד עד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומעבירים למקפיאים לשעה ואחר מכן למקרר .


  • 13

    ומזיזים את העוגה בצד לצד עד ש ומכניסים אותה למקרר.


1

1) מקציפים את הביצים חצי דקה ללא הפרדה.לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דק עד שמתקבל קצף תפוח ויפה עוצרים ומוסיפים את הפודינג שוקולוד ואבקת אפייה ומערבלים ללא מיקסר עד שהכל מתערבב לבלילה אחידה..


2

2)יוצקים את הבלילה לתבנית בקוטר 24 ס"מ.


3

מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.


4

ואופים בתחום שחומם מראש ל 170 מעלות כ חצי שעה 🕧.


5

3)מחלצים את העוגה ושמים אותה על מגש או תחתית מסדרים שקף סביב ומניחים רינג מתכוונן ומעבירים למקפיא לחצי שעה.


6

4)מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.


7

5)יוצקים את הקרם על התחתית.


8

השוקולד שהתקררה מיישרים ומעבירים למקפיא עד להכנת הגנאש שוקולד.


9

6)לציפוי גנאש שוקולד.


10

מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מריר לקוביות מכסים .


11

כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה ומבריק שופכים על העוגה ומזיזים את.


12

התבנית מצד לצד עד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומעבירים למקפיאים לשעה ואחר מכן למקרר .


13

ומזיזים את העוגה בצד לצד עד ש ומכניסים אותה למקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים