הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה : לרסק את הביסקוויטים במעבד מזון, או בתוך 2 שקיות ניילון עם מערוך.
להמיס את השמנת והשוקולד בקערה במיקרוגל.
להוסיף את תערובת השוקולד לביסקוויטים המרוסקים .
לערבב היטב עד שכל פירורי הביסקויטים מכוסים בתערובת השוקולד.
לצקת את התערובת לתבנית אינגליש קייק ליישר ולהדק היטב.
להכניס את התבנית למקפיא.
ציפוי העוגה : ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת להקצפה .
להוציא את העוגה מהמקפיא ולשפוך מעליה את הציפוי .
להכניס את התבנית למקרר ולשמור לפחות שעתיים עד להגשת העוגה.