הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף חלבונים ועם עליית הקמת להוסיף את הסוכר בהדרגה.
עד לקצב יציב ותפוח.
להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים השמן מיץ תפוזים אינסטנט וניל והקמח..
בקערה נפרדת לערבב הקקאו הנוטלה כף מהתערובת שבמיקסר מעט מיץ תפוזים ומעט שמן לערבב היטב עד הזה הופך למעין משחה נוזלית..
ליצוק לתבנית אפיה כמחצית .
מ התערובת הלבנה . מעליה ליצוק מחצית מתערובת הקקאו .ולחזור על זה עם המחצית שנותרה.עם מזלג או סכין לצייר קישוט על העוגה . .
לאפות בחום 160- 170 מע בתנור שחומם מראש לאחר 25 דק לבדוק עם קיסם..
תהנו הילה💖.