אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,671
צפיות

עוגת פירורים אגוזית

המתכון של
עוגת פירורים אגוזית

עוגת גבינה קטיפתית טעימהה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עוגת פירורים אגוזית
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2 חלמונים
  • 1 כוס אגוזים קצוצים דק
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 וחצי כוסות קמח כוסמין לבן תופח
  • מילוי
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • בלילת גבינות
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גבינת שמנת בטעם טיבעי נפוליון 25%
  • 1 קרם גבינת שמנת 5%
אופן ההכנה
  • 0

    ללוש את כול המרכיבים של הבצק , לבצק נעים, לחלק 2 חלקים,.


  • 1

    לקחת חלק ולשטח על גבי תבנית ולידקור במזלג...


  • 2

    את החצי השני לשטח בתבנית ניפרדת או על גביי נייר אפיה...וגם אותו לידקור במזלג...


  • 3

    להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד לגוון זהוב....לקרר....


  • 4

    לערבבת את בלילת הגבינות הייטב...


  • 5

    להקציף את השמנת מתוקה והחלב עם כוס וחצי סוכר, להוסיף את האינסטנט עד לקרם קטיפתי ...


  • 6

    לקפל את בלילת הגבינות ביפנים...


  • 7

    ליצוק את כול הקרם הגבינתי מעל הבצק האפוי,מעל לפורר את הבצק הנותר, להכניס למקפיא לשעה ואז לקירור רגיל .. בהצלחה אורה...


0

ללוש את כול המרכיבים של הבצק , לבצק נעים, לחלק 2 חלקים,.


1

לקחת חלק ולשטח על גבי תבנית ולידקור במזלג...


2

את החצי השני לשטח בתבנית ניפרדת או על גביי נייר אפיה...וגם אותו לידקור במזלג...


3

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד לגוון זהוב....לקרר....


4

לערבבת את בלילת הגבינות הייטב...


5

להקציף את השמנת מתוקה והחלב עם כוס וחצי סוכר, להוסיף את האינסטנט עד לקרם קטיפתי ...


6

לקפל את בלילת הגבינות ביפנים...


7

ליצוק את כול הקרם הגבינתי מעל הבצק האפוי,מעל לפורר את הבצק הנותר, להכניס למקפיא לשעה ואז לקירור רגיל .. בהצלחה אורה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים