ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
2 כוסות קפה נמס מגורען במים רותחים
-
חצי כוס ליקר בייליס או ליקר קפה (לא חובה אבל ממש מוסיף לטעם)
-
שוקולד מריר מגורד דק או לפזר קקאו
-
2 שמנת מתוקה להקצפה (סה''כ 500 מ''ל)
-
2 גבינה לבנה מינימום 9% (500 גר')
-
2 שקיות אבקת סוכר (200 גר' סה''כ)
-
-
אופן ההכנה
-
1
במיקסר להקציף במהירות גבוהה את השמנת מתוקה, אבקת הסוכר, הסוכר וניל ותמצית הוניל לקצפת יציבה..
-
2
להוסיף את הגבינה ולערבב מעט..
-
3
בקערה לערבב את הקפה והליקר. ניתן להוסיף עוד קפה או ליקר אם נגמר..
-
4
לטבול את הבישקוטים שניה אחת ולא יותר ולהניח בתבנית מלבנית בינונית..
-
5
הבישקוטים שותים את הנוזלים ולא לתת להם להיות סמרטוטיים מהם..
-
6
להניח חצי מתערובת הוניל על הבישקוטים וליישר..
-
7
להניח עוד שכבת בישקוטים טבולים בסירופ..
-
8
להניח את יתרת הקרם מעליהם וליישר..
-
9
לקשט בשוקולד מגורד או לפזר קקאו ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה..
1
במיקסר להקציף במהירות גבוהה את השמנת מתוקה, אבקת הסוכר, הסוכר וניל ותמצית הוניל לקצפת יציבה..
2
להוסיף את הגבינה ולערבב מעט..
3
בקערה לערבב את הקפה והליקר. ניתן להוסיף עוד קפה או ליקר אם נגמר..
4
לטבול את הבישקוטים שניה אחת ולא יותר ולהניח בתבנית מלבנית בינונית..
5
הבישקוטים שותים את הנוזלים ולא לתת להם להיות סמרטוטיים מהם..
6
להניח חצי מתערובת הוניל על הבישקוטים וליישר..
7
להניח עוד שכבת בישקוטים טבולים בסירופ..
8
להניח את יתרת הקרם מעליהם וליישר..
9
לקשט בשוקולד מגורד או לפזר קקאו ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים