אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

5,558
צפיות

עוגת תפוחים ומייפל

המתכון של
עוגת תפוחים ומייפל

בקלי קלות, טעם מטריף והריח....

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 60 גר' חמאה רכה
  • כוס חד''פ שתייה חמה סוכר
  • 2 ביצים L
  • רבע כוס שמן קנולה
  • חצי כפית מחית וניל או כפית תמצית וניל
  • 1.5 כוס קמח לבן
  • שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • רבע כפית מלח
  • 2/3 כוס מיץ תפוזים / מנגו
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות (גרנד סמית או פינק ליידי)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 1 כף סוכר חום דמררה (לא חובה)
  • מייפל לזילוף בסיום האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 170 מעלות..


  • 2

    במיקסר למעוך חמאה עם סוכר ואז להתחיל לערבב במיקסר באיטיות עם וו הקצפה..


  • 3

    להוסיף למיקסר ביצים, שמן, וניל ולהמשיך לערבב..


  • 4

    להוסיף קמח, אבקת אפייה, מלח ומיץ תפוזים ולערבב עוד מס' שניות לקבלת תערובת אחידה..


  • 5

    להעביר לקערה נפרדת כוס וחצי מהתערובת, להוסיף קינמון ומייפל ולערבב היטב..


  • 6

    למזוג לתבנית אינגליש קייק משומנת חצי מהתערובת הלבנה..


  • 7

    למזוג מעליה חצי מתערובת הקינמון..


  • 8

    שוב יתרת התערובת הלבנה ומעליה את יתרת תערובת הקינמון..


  • 9

    לפזר את קוביות התפוחים מלמעלה, לפזר סוכר וניל וסוכר חום..


  • 10

    לאפות 50 - 60 דק' עד שנועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש..


  • 11

    לצנן היטב, לחורר עם קיסם את העוגה, למזוג מייפל ולתת לו לחלחל לעוגה.


  • 12

    לטרוף ♥.


1

מחממים תנור ל- 170 מעלות..


2

במיקסר למעוך חמאה עם סוכר ואז להתחיל לערבב במיקסר באיטיות עם וו הקצפה..


3

להוסיף למיקסר ביצים, שמן, וניל ולהמשיך לערבב..


4

להוסיף קמח, אבקת אפייה, מלח ומיץ תפוזים ולערבב עוד מס' שניות לקבלת תערובת אחידה..


5

להעביר לקערה נפרדת כוס וחצי מהתערובת, להוסיף קינמון ומייפל ולערבב היטב..


6

למזוג לתבנית אינגליש קייק משומנת חצי מהתערובת הלבנה..


7

למזוג מעליה חצי מתערובת הקינמון..


8

שוב יתרת התערובת הלבנה ומעליה את יתרת תערובת הקינמון..


9

לפזר את קוביות התפוחים מלמעלה, לפזר סוכר וניל וסוכר חום..


10

לאפות 50 - 60 דק' עד שנועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש..


11

לצנן היטב, לחורר עם קיסם את העוגה, למזוג מייפל ולתת לו לחלחל לעוגה.


12

לטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים