לןגן

עוגת תפוחים ומייפל

מאת: אורית לוי, פורסם: 16/09/2020 | 16:34
עוגת תפוחים ומייפל

תקציר המתכון: בקלי קלות, טעם מטריף והריח....

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות.

  2. במיקסר למעוך חמאה עם סוכר ואז להתחיל לערבב במיקסר באיטיות עם וו הקצפה.

  3. להוסיף למיקסר ביצים, שמן, וניל ולהמשיך לערבב.

  4. להוסיף קמח, אבקת אפייה, מלח ומיץ תפוזים ולערבב עוד מס' שניות לקבלת תערובת אחידה.

  5. להעביר לקערה נפרדת כוס וחצי מהתערובת, להוסיף קינמון ומייפל ולערבב היטב.

  6. למזוג לתבנית אינגליש קייק משומנת חצי מהתערובת הלבנה.

  7. למזוג מעליה חצי מתערובת הקינמון.

  8. שוב יתרת התערובת הלבנה ומעליה את יתרת תערובת הקינמון.

  9. לפזר את קוביות התפוחים מלמעלה, לפזר סוכר וניל וסוכר חום.

  10. לאפות 50 - 60 דק' עד שנועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש.

  11. לצנן היטב, לחורר עם קיסם את העוגה, למזוג מייפל ולתת לו לחלחל לעוגה

  12. לטרוף ♥