אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

2,450
צפיות

עוגה בציפוי שוקולד בלונדי קרמל מלוח

המתכון של
עוגה בציפוי שוקולד בלונדי קרמל מלוח

קרדיט למתכון של סימה דנינו

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 שרוול ביסקוויטים פתיבר שוקולד
  • 1/2 שרוול ביסקוויטים פתיבר קלאסי
  • 3 קופ' שמנת להקצפה 38%
  • 1 גבינת מסקרפונה (250 גר') קופסה כחולה של חברת גד
  • 1 קופסה אינסטנט וניל
  • 5 כפות סוכר
  • לריכוך הביסקויטים: 1 כוס חלב/מים + 1 כפית נס קפה
  • 2 חבילות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
אופן ההכנה
  • 1

    תבנית בגודל 20X30.


  • 2

    קרם : מקציפים 2 שמנת לקצפת עם סוכר ופודינג אינסטנט עד לקבלת מרקם יציב. מרככים את הגבינה עם כף בגביע שלה, ומוסיפים לסירוגין לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף בערך עוד דקה.


  • 3

    מכינים בקערה תערובת של חלב עם נס קפה.


  • 4

    הכנת העוגה : טובלים במהירות כל פעם ביסקוויט בקערת החלב עם הנס קפה, ומניחים שכבה ראשונה פתיבר קלאסי. מעל לביסקוויטים מורחים 1/2 מכמות הקרם. מעל לקרם מניחים שכבה שנייה של פתיבר שוקולד שטובלים במהירות בתערובת החלב. מורחים את יתרת תערובת הקרם (יצא: ביסקוויטים, קרם, ביסקוויטים, קרם).


  • 5

    הכנת רוטב קרמל בלונדי: ממיסים בסיר 2 חבילות שוקולד וקופ' שמנת להקצפה. מערבבים עד שהקרם יציב. מורידים מהאש ומקררים בטמפרטורת החדר.


  • 6

    כשהרוטב התקרר שופכים אותו על העוגה. מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות לפני ההגשה.


1

תבנית בגודל 20X30.


2

קרם : מקציפים 2 שמנת לקצפת עם סוכר ופודינג אינסטנט עד לקבלת מרקם יציב. מרככים את הגבינה עם כף בגביע שלה, ומוסיפים לסירוגין לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף בערך עוד דקה.


3

מכינים בקערה תערובת של חלב עם נס קפה.


4

הכנת העוגה : טובלים במהירות כל פעם ביסקוויט בקערת החלב עם הנס קפה, ומניחים שכבה ראשונה פתיבר קלאסי. מעל לביסקוויטים מורחים 1/2 מכמות הקרם. מעל לקרם מניחים שכבה שנייה של פתיבר שוקולד שטובלים במהירות בתערובת החלב. מורחים את יתרת תערובת הקרם (יצא: ביסקוויטים, קרם, ביסקוויטים, קרם).


5

הכנת רוטב קרמל בלונדי: ממיסים בסיר 2 חבילות שוקולד וקופ' שמנת להקצפה. מערבבים עד שהקרם יציב. מורידים מהאש ומקררים בטמפרטורת החדר.


6

כשהרוטב התקרר שופכים אותו על העוגה. מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות לפני ההגשה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים