אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

729
צפיות

טארט שקדים עם מרנג

המתכון של
טארט שקדים עם מרנג

טעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תחתית
  • 200 גרם מזולה או חמאה
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 חלמונים
  • 1/4 כוס שקדים טחונים
  • קורט מלח
  • מילוי
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה או מזולה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 וחצי כוסות שקדים טחונים
  • גרידת לימון
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • מרנג
  • 3 חלבונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 טיפות מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את חומרי התחתית לקבלת בצק רך ונעים ולהכניס למקרר לחצי שעה .


  • 2

    להוציא ולשטח היטב בתבנית ולהכניס למקפיא לחצי שעה בערך .


  • 3

    להכנת המילוי .


  • 4

    להקציף עם וו גיטרה את החמאה ,סוכר והביצים לקבלת קצף תופח .


  • 5

    לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה .


  • 6

    לחמם תנור 180 מעלות .


  • 7

    להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הבלילה ולאפות חצי שעה בערך .


  • 8

    לקרר מעט את העוגה .


  • 9

    להקציף חלבונים עם קורט מלח סוכר לקבלת קצף שלא יהיה נוקשה מדי ולהוסיף את הלימון .


  • 10

    לזלף מעל העוגה ולהכניס לתנור עד לקבלת צבע חום בהיר .


  • 11

    מומלץ לשרוף מעט עם ברנר .


1

לערבב את חומרי התחתית לקבלת בצק רך ונעים ולהכניס למקרר לחצי שעה .


2

להוציא ולשטח היטב בתבנית ולהכניס למקפיא לחצי שעה בערך .


3

להכנת המילוי .


4

להקציף עם וו גיטרה את החמאה ,סוכר והביצים לקבלת קצף תופח .


5

לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה .


6

לחמם תנור 180 מעלות .


7

להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הבלילה ולאפות חצי שעה בערך .


8

לקרר מעט את העוגה .


9

להקציף חלבונים עם קורט מלח סוכר לקבלת קצף שלא יהיה נוקשה מדי ולהוסיף את הלימון .


10

לזלף מעל העוגה ולהכניס לתנור עד לקבלת צבע חום בהיר .


11

מומלץ לשרוף מעט עם ברנר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים