לןגן

טארט שקדים עם מרנג

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/06/2020 | 17:22
טארט שקדים עם מרנג

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי התחתית לקבלת בצק רך ונעים ולהכניס למקרר לחצי שעה

  2. להוציא ולשטח היטב בתבנית ולהכניס למקפיא לחצי שעה בערך

  3. להכנת המילוי

  4. להקציף עם וו גיטרה את החמאה ,סוכר והביצים לקבלת קצף תופח

  5. לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה

  6. לחמם תנור 180 מעלות

  7. להוציא מהמקפיא את התבנית ולהוסיף את הבלילה ולאפות חצי שעה בערך

  8. לקרר מעט את העוגה

  9. להקציף חלבונים עם קורט מלח סוכר לקבלת קצף שלא יהיה נוקשה מדי ולהוסיף את הלימון

  10. לזלף מעל העוגה ולהכניס לתנור עד לקבלת צבע חום בהיר

  11. מומלץ לשרוף מעט עם ברנר