הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1.להרתיח את הספגטי 10 דקות.
2. לקחת את כל המוצרים היבשים לקערה ולערבב.
3. את הספגטי המוכן להוסיף לקערה ולערבב עם החומרים היבשים.
4. לטרוף את ארבעת הביצים ולערבב בקערה .
5. להוסיף את חצי סוס מיץ תפוזים ולערבב את כל העיסה .
6. לחמם תנור ל 180 מעלות .
7.לצקת את התערובת לתבנית עגולה קוטר 28 ס״מ ולהכניס לתנור החם.
8. זמן האפיה 50 דקות .
תהנו טעים מאוד.
..