לןגן

קיגל מתוק

מאת: נחשון ענת, פורסם: 28/03/2020 | 00:32
קיגל מתוק

תקציר המתכון: מתאים גם לרגישים לגלוטן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.להרתיח את הספגטי 10 דקות

  2. 2. לקחת את כל המוצרים היבשים לקערה ולערבב

  3. 3. את הספגטי המוכן להוסיף לקערה ולערבב עם החומרים היבשים

  4. 4. לטרוף את ארבעת הביצים ולערבב בקערה

  5. 5. להוסיף את חצי סוס מיץ תפוזים ולערבב את כל העיסה

  6. 6. לחמם תנור ל 180 מעלות

  7. 7.לצקת את התערובת לתבנית עגולה קוטר 28 ס״מ ולהכניס לתנור החם

  8. 8. זמן האפיה 50 דקות

  9. תהנו טעים מאוד

  10. .