הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה מערבבים חלבונים עם סוכר.
( לא מקציפים) .
מוסיפים את הקוקוס מערבבים היטב.
משמנים את תבנית הפאי ומרדדים את הקוקוס בתבנית גם בדפנות להדק טוב.
מרככים את ממרח השוקולד כל פעם 10 שניות כדי שלא הישרף בפולסים.
מוסיפים את השמנת המתוקה וטורפים לאיחוד מוזגים את השוקולד לקוקוס.
ואופים 25/30 דקות עד כדי התיצבות.
( המלית תהיי טיפה רוטטת במרכז זה בסדר) מצננים ושומרים במקרר פורסים את העוגה עם סכין טבולה במים חמים ומגישים מעדןןןןן.