לןגן

עוגת פאי קוקוס ושוקולד

מאת: יפה כהן, פורסם: 22/01/2019 | 01:31
עוגת פאי קוקוס ושוקולד

תקציר המתכון: פאי שוקולד וקוקוס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים חלבונים עם סוכר

  2. ( לא מקציפים)

  3. מוסיפים את הקוקוס מערבבים היטב

  4. משמנים את תבנית הפאי ומרדדים את הקוקוס בתבנית גם בדפנות להדק טוב

  5. מרככים את ממרח השוקולד כל פעם 10 שניות כדי שלא הישרף בפולסים

  6. מוסיפים את השמנת המתוקה וטורפים לאיחוד מוזגים את השוקולד לקוקוס

  7. ואופים 25/30 דקות עד כדי התיצבות

  8. ( המלית תהיי טיפה רוטטת במרכז זה בסדר) מצננים ושומרים במקרר פורסים את העוגה עם סכין טבולה במים חמים ומגישים מעדןןןןן