אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

414
צפיות

פאי שוקולד

המתכון של
פאי שוקולד

שילוב מושלם של בצק פריך שקדים ומוס שוקולד איכותי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קלתית
  • 180 גרם קמח קר,
  • 120 גרם חמאה קרה,
  • 50 גרם אבקת שקדים מולבנים,
  • 50 גרם אבקת סוכר,
  • וניל,
  • כף מים קרים
  • 1 חלמון.
  • גנאש שוקולד
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 3 כפות נוטלה.
  • מוס שוקולד
  • 300 גרם שוקולד,
  • 150 גרם חמאה,
  • 60 מל מים,
  • 1 שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
  • 1

    קלתית: .


  • 2

    מערבבים את היבשים עד פירורים ואחכ החלמון והמים. מקררים מעט ואופים בתבנית פאי. .


  • 3

    אפייה "עיוורת", מוציאים את המשקולות ואופים עד הזהבה קלה..


  • 4

    גנאש שוקולד: .


  • 5

    לחמם מעט את השמנת. לערבב עם יתר החומרים. לצנן מעט ולהניח על הקלתית. .


  • 6

    מוס שוקולד:.


  • 7

    להמיס ולאחד את החומרים למוס - מלבד השמנת מתוקה!!!. .


  • 8

    אחכ להקציף את השמנת ולקפל לתוך תערובת השוקולד. .


  • 9

    לצנן ואז בשקית זילוף להזליף על הפאי "המגונאש"..


  • 10

    נשמע קצת עבודה אבל כל ביס תענוג צרוף..


1

קלתית: .


2

מערבבים את היבשים עד פירורים ואחכ החלמון והמים. מקררים מעט ואופים בתבנית פאי. .


3

אפייה "עיוורת", מוציאים את המשקולות ואופים עד הזהבה קלה..


4

גנאש שוקולד: .


5

לחמם מעט את השמנת. לערבב עם יתר החומרים. לצנן מעט ולהניח על הקלתית. .


6

מוס שוקולד:.


7

להמיס ולאחד את החומרים למוס - מלבד השמנת מתוקה!!!. .


8

אחכ להקציף את השמנת ולקפל לתוך תערובת השוקולד. .


9

לצנן ואז בשקית זילוף להזליף על הפאי "המגונאש"..


10

נשמע קצת עבודה אבל כל ביס תענוג צרוף..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים