תקציר המתכון: שילוב מושלם של בצק פריך שקדים ומוס שוקולד איכותי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
קלתית:
מערבבים את היבשים עד פירורים ואחכ החלמון והמים. מקררים מעט ואופים בתבנית פאי.
אפייה "עיוורת", מוציאים את המשקולות ואופים עד הזהבה קלה.
גנאש שוקולד:
לחמם מעט את השמנת. לערבב עם יתר החומרים. לצנן מעט ולהניח על הקלתית.
מוס שוקולד:
להמיס ולאחד את החומרים למוס - מלבד השמנת מתוקה!!!.
אחכ להקציף את השמנת ולקפל לתוך תערובת השוקולד.
לצנן ואז בשקית זילוף להזליף על הפאי "המגונאש".
נשמע קצת עבודה אבל כל ביס תענוג צרוף.