לןגן

פאי שוקולד

מאת: ליזה כהן, פורסם: 27/12/2018 | 16:29
פאי שוקולד

תקציר המתכון: שילוב מושלם של בצק פריך שקדים ומוס שוקולד איכותי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

קלתית

גנאש שוקולד

מוס שוקולד

אופן הכנה

  1. קלתית:

  2. מערבבים את היבשים עד פירורים ואחכ החלמון והמים. מקררים מעט ואופים בתבנית פאי.

  3. אפייה "עיוורת", מוציאים את המשקולות ואופים עד הזהבה קלה.

  4. גנאש שוקולד:

  5. לחמם מעט את השמנת. לערבב עם יתר החומרים. לצנן מעט ולהניח על הקלתית.

  6. מוס שוקולד:

  7. להמיס ולאחד את החומרים למוס - מלבד השמנת מתוקה!!!.

  8. אחכ להקציף את השמנת ולקפל לתוך תערובת השוקולד.

  9. לצנן ואז בשקית זילוף להזליף על הפאי "המגונאש".

  10. נשמע קצת עבודה אבל כל ביס תענוג צרוף.