אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,356
צפיות

עוגת מספרים

המתכון של
עוגת מספרים

המתכון מספיק ל3 אותיות בגודל a4.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק פריך
  • 180 גרם קמח
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם חמאה קרה
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • לקרם
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 2 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר מעבדים קמח, שקדים טחונים, חמאה, מלח ואבקת סוכר.


  • 2

    מוסיפים את הביצה ומעבדי עוד קצת.


  • 3

    מכניסים למקרר לשעה.


  • 4

    מוציאים מהמקרר ומרדדים וחותכים לפי הצורה שרוצים (אותיות, צורות וכו׳).


  • 5

    מחממים תנור ל180 מעלות ואופים עד שמשחים בצדדים (כ10 דקות).


  • 6

    להקציף מעט את המסקרפונה לריכוך ולהוסיף את תמצית הוניל ואת הסוכר ולהקציף עוד קצת.


  • 7

    להוסיף את השמנת להקצפה ולהקציף לקצפת יציבה.


  • 8

    בעזרת צנתר לזלף על העוגה ולהוסיף פירות/שוקולדים/ממתקים.


  • 9

    *על פירות מומלץ למרוח נפאז׳/מירואר .


1

במיקסר מעבדים קמח, שקדים טחונים, חמאה, מלח ואבקת סוכר.


2

מוסיפים את הביצה ומעבדי עוד קצת.


3

מכניסים למקרר לשעה.


4

מוציאים מהמקרר ומרדדים וחותכים לפי הצורה שרוצים (אותיות, צורות וכו׳).


5

מחממים תנור ל180 מעלות ואופים עד שמשחים בצדדים (כ10 דקות).


6

להקציף מעט את המסקרפונה לריכוך ולהוסיף את תמצית הוניל ואת הסוכר ולהקציף עוד קצת.


7

להוסיף את השמנת להקצפה ולהקציף לקצפת יציבה.


8

בעזרת צנתר לזלף על העוגה ולהוסיף פירות/שוקולדים/ממתקים.


9

*על פירות מומלץ למרוח נפאז׳/מירואר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים