אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,801
צפיות

עוגת סולת בסירופ

המתכון של
עוגת סולת בסירופ

על העוגה הזו אני לא מוותרת, טעימה עסיסית וכלכך ממכרת.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1 ורבע כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 ושליש כוס סולת
  • 1 גביע אשל
  • 1 וחצי כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • לסירופ-
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון
  • לקישוט קוקוס
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה-.


  • 2

    לחמם תנור ל 180 מעלות..


  • 3

    להקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר, עד קבלת קצף יציב ונוקשה..


  • 4

    בקערה נפרדת לשים חלמונים, יתרת הסוכר, שמן, סולת,אשל, קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל ותמצית וניל..


  • 5

    לערבב היטב לעיסה אחידה..


  • 6

    לקפל בעדינות את קצף החלבונים אל העיסה..


  • 7

    להעביר את הבלילה לתבנית חד פעמית בינונית משומנת, לשטח היטב..


  • 8

    לאפות כארבעים דקות..


  • 9

    להכנת הסירופ- שמים בסיר את הסוכר המים ומיץ הלימון, לבשל על להבה בינונית כעשרים דקות תוך כדי בחישה מדי פעם..


  • 10

    כשהעוגה מוכנה, לצקת עליה את הסירופ.


  • 11

    לחתוך מעוינים/ ריבועים ולפזר קוקוס.


  • 12

    העוגה נדירה!!!! לא תפסיקו ליישר את התבנית.


1

אופן הכנה-.


2

לחמם תנור ל 180 מעלות..


3

להקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר, עד קבלת קצף יציב ונוקשה..


4

בקערה נפרדת לשים חלמונים, יתרת הסוכר, שמן, סולת,אשל, קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל ותמצית וניל..


5

לערבב היטב לעיסה אחידה..


6

לקפל בעדינות את קצף החלבונים אל העיסה..


7

להעביר את הבלילה לתבנית חד פעמית בינונית משומנת, לשטח היטב..


8

לאפות כארבעים דקות..


9

להכנת הסירופ- שמים בסיר את הסוכר המים ומיץ הלימון, לבשל על להבה בינונית כעשרים דקות תוך כדי בחישה מדי פעם..


10

כשהעוגה מוכנה, לצקת עליה את הסירופ.


11

לחתוך מעוינים/ ריבועים ולפזר קוקוס.


12

העוגה נדירה!!!! לא תפסיקו ליישר את התבנית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים