אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

7,283
צפיות

ריבועי גבינה מעלפים

המתכון של
ריבועי גבינה מעלפים

יצא מעלףףףף העלים נשארים קריספים גם לאחר קירור

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת ריבועי בצק עלים מופשר מהלילה במקרר
  • מאת אילנית בניזרי
  • מצרכים לקרם
  • חצי גבינת שמנת מתוך מיכל של 225 גרם(השתמשתי בנפוליאון 16%)
  • מיכל שמנת צימחית 250 גרם ( אני אוהבת את הצימחית כי הקצף יוצא משגע)
  • חבילת פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כוס חלב ( חד פעמי שקוף)
אופן ההכנה
  • 1

    נניח נייר אפיה בטוסטר ,נסדר את ריבועי הבצק עלים (אצרף תמונה להמחשה) נכוון על חום גבוה עד שמזהיב ! לוקח כמה דקות .


  • 2

    נקרר אותם ,בינתיים נכין את הקרם ! .


  • 3

    במיקסר במהירות גבוה נקציף את השמנת מתוקה והחלב לדקה ,נוסיף את הפודינג האבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד,כעת נוסיף את הגבינת שמנת ונקציף עד להטמעה ..


  • 4

    נמלא כל ריבוע בקרם הגבינה ונסגור מעליו עוד ריבוע .


  • 5

    נפזר אבקת סוכר ושוקולד מומס ונשמור במקרר ! .


  • 6

    שימו לב העלים נישארים קריספי גם לאחר קירור ..


1

נניח נייר אפיה בטוסטר ,נסדר את ריבועי הבצק עלים (אצרף תמונה להמחשה) נכוון על חום גבוה עד שמזהיב ! לוקח כמה דקות .


2

נקרר אותם ,בינתיים נכין את הקרם ! .


3

במיקסר במהירות גבוה נקציף את השמנת מתוקה והחלב לדקה ,נוסיף את הפודינג האבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד,כעת נוסיף את הגבינת שמנת ונקציף עד להטמעה ..


4

נמלא כל ריבוע בקרם הגבינה ונסגור מעליו עוד ריבוע .


5

נפזר אבקת סוכר ושוקולד מומס ונשמור במקרר ! .


6

שימו לב העלים נישארים קריספי גם לאחר קירור ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים