תקציר המתכון: יצא מעלףףףף העלים נשארים קריספים גם לאחר קירור
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
נניח נייר אפיה בטוסטר ,נסדר את ריבועי הבצק עלים (אצרף תמונה להמחשה) נכוון על חום גבוה עד שמזהיב ! לוקח כמה דקות
נקרר אותם ,בינתיים נכין את הקרם !
במיקסר במהירות גבוה נקציף את השמנת מתוקה והחלב לדקה ,נוסיף את הפודינג האבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד,כעת נוסיף את הגבינת שמנת ונקציף עד להטמעה .
נמלא כל ריבוע בקרם הגבינה ונסגור מעליו עוד ריבוע
נפזר אבקת סוכר ושוקולד מומס ונשמור במקרר !
שימו לב העלים נישארים קריספי גם לאחר קירור .