אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

3,166
צפיות

עוגת בראוניז פצצה

המתכון של
עוגת בראוניז פצצה

עוגה שוקולדית, נימוחה וטעימה מאוד, וניתן לאפות אותה גם בפסח

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 150 גר' חמאה (או מחמאה)
  • 5 כפות קקאו
  • 1 כוס סוכר חום
  • 4 ביצים
  • 1/4 כוס קמח רגיל (לא תופח) או קמח מצה - בפסח
  • 100 גר' אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה
  • 1

    ממיסים שוקולד וחמאה. לאחר שנמס, מוסיפים את הקקאו..


  • 2

    בכלי נפרד מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר..


  • 3

    מערבבים את הקמח עם האגוזים מוסיפים את תערובת השוקולד ואת תערובת הביצים..


  • 4

    יוצקים את התערובת לתבנית 20* 30 או תבנית מעט רחבה יותר 30x24 ואז העוגה מעט נמוכה יותר. אופים ב- 175 מעלות, 25 דקות בטורבו..


1

ממיסים שוקולד וחמאה. לאחר שנמס, מוסיפים את הקקאו..


2

בכלי נפרד מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר..


3

מערבבים את הקמח עם האגוזים מוסיפים את תערובת השוקולד ואת תערובת הביצים..


4

יוצקים את התערובת לתבנית 20* 30 או תבנית מעט רחבה יותר 30x24 ואז העוגה מעט נמוכה יותר. אופים ב- 175 מעלות, 25 דקות בטורבו..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים