לןגן

עוגת בראוניז פצצה

מאת: מירי גולני, פורסם: 14/04/2018 | 10:56
עוגת בראוניז פצצה

תקציר המתכון: עוגה שוקולדית, נימוחה וטעימה מאוד, וניתן לאפות אותה גם בפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד וחמאה. לאחר שנמס, מוסיפים את הקקאו.

  2. בכלי נפרד מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר.

  3. מערבבים את הקמח עם האגוזים מוסיפים את תערובת השוקולד ואת תערובת הביצים.

  4. יוצקים את התערובת לתבנית 20* 30 או תבנית מעט רחבה יותר 30x24 ואז העוגה מעט נמוכה יותר. אופים ב- 175 מעלות, 25 דקות בטורבו.