אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,882
צפיות

עוגת גבינה עם פירורים

המתכון של
עוגת גבינה עם פירורים

עוגה טעימה מאוד עפ"י מתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • 200 גר' חמאה מומסת 20 שניות במיקרוגל,
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה שלמה
  • 2 ורבע כוסות קמח תופח
  • שקית סוכר וניל
  • מרכיבים למלית הגבינה
  • 4 מיכלי גבינה 9% (קילו גבינה)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה שלמה
אופן ההכנה
  • 1

    מהמרכבים לבצק ללוש בצק . לחלק את הבצק ל-70% ול- 30% מהבצק..


  • 2

    לשמן תבנית פיירקס מאורכת 27*33 ולפזר מעט קמח..


  • 3

    לשטח את הבצק (70%) על התבנית ולדקור את הבצק (כדי שלא יתנפח בזמן האפיה) .


  • 4

    לאפות את הבצק כ- 10 דקות ב- 175 מעלות..


  • 5

    את יתרת הבצק (30%) לחלק ל-3 כדורים ולשים בשקית במקפיא. בהמשך נגרד לפירורים..


  • 6

    באותה קערה לערבב את כל מרכיבי מלית הגבינה ולשטח אותה על הבצק החצי אפוי..


  • 7

    להוציא מהמקפיא את הבצק (30%) ולגרד במגררת גסה לפירורים על מלית הגבינה. .


  • 8

    לאפות ב- 175 מעלות עד שהפירורים זהובים/חומים, כ- 40 דקות (טורבו).לבדוק בשיטת הקיסם..


  • 9

    העוגה לא יציבה אך תתייצב אחרי קירור.. אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה..


  • 10

    ניתן להקפיא ולהפשיר ללא חימום..


1

מהמרכבים לבצק ללוש בצק . לחלק את הבצק ל-70% ול- 30% מהבצק..


2

לשמן תבנית פיירקס מאורכת 27*33 ולפזר מעט קמח..


3

לשטח את הבצק (70%) על התבנית ולדקור את הבצק (כדי שלא יתנפח בזמן האפיה) .


4

לאפות את הבצק כ- 10 דקות ב- 175 מעלות..


5

את יתרת הבצק (30%) לחלק ל-3 כדורים ולשים בשקית במקפיא. בהמשך נגרד לפירורים..


6

באותה קערה לערבב את כל מרכיבי מלית הגבינה ולשטח אותה על הבצק החצי אפוי..


7

להוציא מהמקפיא את הבצק (30%) ולגרד במגררת גסה לפירורים על מלית הגבינה. .


8

לאפות ב- 175 מעלות עד שהפירורים זהובים/חומים, כ- 40 דקות (טורבו).לבדוק בשיטת הקיסם..


9

העוגה לא יציבה אך תתייצב אחרי קירור.. אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה..


10

ניתן להקפיא ולהפשיר ללא חימום..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים