אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

842
צפיות

עוגת גבינה וקרם שוקולד לבן לאירוח יאמייייילשבת

המתכון של
עוגת גבינה  וקרם שוקולד לבן  לאירוח   יאמייייילשבת

עוגה נמסה טעמים מחליקים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית התבנית
  • 200 גרם ביסקווטים טחונים דק.
  • 50 גרם אגוזי לוז קלופים טחונים/ שקדים מולבנים/ פקאן.
  • 2-3 טיפות תמצית שקדים/ אגוזים(לא חובה)
  • 70 גרם חמאה מומסת.
  • כף סוכר חום כהה.
  • לקרם הגבינה והשוקלד הלבן
  • 1/2 כוס חלב חם / חלב אורז/ חלב ווניל/ חלב שקדים.
  • 200 גרם שוקולד לבן מגורר
  • 25 גרם חמאה מומסת.
  • 1/2 קילו גבינה לבנה 5%
  • 500 גרם שמנת מתוקה צימחית
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית גרדת תפוז.
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת התחתית תבנית 24 עגולה .


  • 2

    בקערה יחד מערבבים אגוזים. ביסקווטים טחונים. .


  • 3

    מוסיפים סוכר. חמאה מומסת. מערבבים לתערובת לחה..


  • 4

    מהדקים את התערובת בשכבה אחידה על גבי תחתית התבנית..


  • 5

    אופים 10 דקות..


  • 6

    לקרם הגבינה ושוקולד לבן.


  • 7

    מימסים שוקולד על בן מארי. .


  • 8

    מוסיפים לו חלב. מוסיפים חמאה. ומערבבים. .


  • 9

    מורידים מהבן מארי. מחכים להצטנן מעט. ומוסיפים את הגבינה. מערבבים. היטב. .


  • 10

    במיקסר מקציפים שמנת מתוקה צמחית עם הסוכר לקצף יציב. .


  • 11

    מקפלים לתוכה את תערובת הגבינה. ומוסיפים גרדת תפוז. יאמיי.


  • 12

    שופכים התערובת מעל התחתית האפויה בצורה שווה ואחידה. .


  • 13

    מקפיאים ל-3 שעות .


  • 14

    למעוניינים. לצפות בגאנש. רק אחרי שהעוגה קרה .


  • 15

    העוגה כל כך טעימה גם בלי הגנאש .


1

להכנת התחתית תבנית 24 עגולה .


2

בקערה יחד מערבבים אגוזים. ביסקווטים טחונים. .


3

מוסיפים סוכר. חמאה מומסת. מערבבים לתערובת לחה..


4

מהדקים את התערובת בשכבה אחידה על גבי תחתית התבנית..


5

אופים 10 דקות..


6

לקרם הגבינה ושוקולד לבן.


7

מימסים שוקולד על בן מארי. .


8

מוסיפים לו חלב. מוסיפים חמאה. ומערבבים. .


9

מורידים מהבן מארי. מחכים להצטנן מעט. ומוסיפים את הגבינה. מערבבים. היטב. .


10

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה צמחית עם הסוכר לקצף יציב. .


11

מקפלים לתוכה את תערובת הגבינה. ומוסיפים גרדת תפוז. יאמיי.


12

שופכים התערובת מעל התחתית האפויה בצורה שווה ואחידה. .


13

מקפיאים ל-3 שעות .


14

למעוניינים. לצפות בגאנש. רק אחרי שהעוגה קרה .


15

העוגה כל כך טעימה גם בלי הגנאש .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים