ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 שרוולים פטי בר בטעם שוקולד
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד .
-
3
.
-
4
2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים .
-
5
3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה .
-
6
4)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הגנאש .
-
7
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק .
-
8
6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה .
-
9
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
-
10
בהצלחה.
1
.
2
1) בקערה המיקסר מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את הגבינת מסקרפונה וגבינה לבנה יחד עם אבקת סוכר עד לאיחוד .
3
.
4
2)שמים שקף סביב לרינג מרובע או תבנית יורדת 24/24 ס"מ וטובלים את הביסקוטים בקפה פושר ומתחילים עם שכבת ביסקוויטים .
5
3) שמים בנדיבות מתערובת הגבינה ושוב טובלים ביסקוויטים ושמים מעל ושוב חוזרים על אותה פעולה עד שנגמר ומסיימים עם גבינה .
6
4)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הגנאש .
7
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים לקבלת גנאש חלק ומבריק .
8
6) שופכים על כל השטח העוגה ומכניסים למקפיא לשעה .
9
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
10
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים