אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

11,324
צפיות

פס גבינה דיאטטי (ללא בצק שמרים)

המתכון של
פס גבינה דיאטטי (ללא בצק שמרים)

מאפה גבינתי טעים שנחשב גם דיאטטי , מה טוב !

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 יחידה גביע קוטג' (כן כן אתן לא טועות)
  • 1 כפית מלח
  • 2\1 כוס חלב
  • 2\1 כוס שמן צמחי (קנולה)
  • מרכיבים למילוי
  • 500 גרם גבינת טבורג צימוקים (טוב טעם מתוקה)
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת בצק- לשים יחד את כל המרכיבים לבצק אחיד ומניחים במקרר לפחות ארבעים דקות לפני האפייה.


  • 2

    אחרי לפחות ארבעים דקות במקרר, לשים שוב את הבצק (במידה ודביק- הוסיפו מעט קמח) ומרדדים למלבן בעובי אחיד. במרכז המלבן שמים את המלית בנדיבות ואת הקצוות שנשארו חותכים לרצועות ו"קולעים" מעל המלית.


  • 3

    מכניסים את המאפה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. המאפה מוכן בערך כ-25 דקות מרגע הכנסתו לתנור, או כשהוא שחום מלמעלה ומלמטה. בתאבון !.


1

הכנת בצק- לשים יחד את כל המרכיבים לבצק אחיד ומניחים במקרר לפחות ארבעים דקות לפני האפייה.


2

אחרי לפחות ארבעים דקות במקרר, לשים שוב את הבצק (במידה ודביק- הוסיפו מעט קמח) ומרדדים למלבן בעובי אחיד. במרכז המלבן שמים את המלית בנדיבות ואת הקצוות שנשארו חותכים לרצועות ו"קולעים" מעל המלית.


3

מכניסים את המאפה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. המאפה מוכן בערך כ-25 דקות מרגע הכנסתו לתנור, או כשהוא שחום מלמעלה ומלמטה. בתאבון !.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים