לןגן

פס גבינה דיאטטי (ללא בצק שמרים)

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 12/05/2015 | 19:59
פס גבינה דיאטטי (ללא בצק שמרים)

תקציר המתכון: מאפה גבינתי טעים שנחשב גם דיאטטי , מה טוב !

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת בצק- לשים יחד את כל המרכיבים לבצק אחיד ומניחים במקרר לפחות ארבעים דקות לפני האפייה

  2. אחרי לפחות ארבעים דקות במקרר, לשים שוב את הבצק (במידה ודביק- הוסיפו מעט קמח) ומרדדים למלבן בעובי אחיד. במרכז המלבן שמים את המלית בנדיבות ואת הקצוות שנשארו חותכים לרצועות ו"קולעים" מעל המלית

  3. מכניסים את המאפה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. המאפה מוכן בערך כ-25 דקות מרגע הכנסתו לתנור, או כשהוא שחום מלמעלה ומלמטה. בתאבון !