חצי כוס בורגול גס מושרה במים רותחים ולאחר מכן מסונן להניח בצד...
כף גדושה כמון
כף גדושה פפריקה
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל אחרי הבישול נוסיף לפי הטעם הרצוי
אופן ההכנה
1
לשטוף את העדשים היטב עד שיצאו מים שקופים ולסנן .
2
במעבד נשים את כל הירקות ונטחון הכל .
3
בסיר גבוהה נשים שמן ואז את כל הירקות מעל את העדשים והתבלינים נמחא מים עד ל 3/4 הסיר אני עושה בסיר לחץ שעה מרגע הרתיחה והמרק יוצא חלום מי שאין לה אז בסיר רגיל ברגע שיש רתיחה נוציא את כל הקצף ננמיך האש ונבשל עד שהעדשים מתרככות ברגע שהמרק מוכן כאן נישאר להוסיף לו את הכוס בורגול שסיננו מראש... מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי וזהו .
4
רצוי להגיש עם פלח לימון .
5
בהצלחה ❤️סיון מלול אסולין❤️.
1
לשטוף את העדשים היטב עד שיצאו מים שקופים ולסנן .
2
במעבד נשים את כל הירקות ונטחון הכל .
3
בסיר גבוהה נשים שמן ואז את כל הירקות מעל את העדשים והתבלינים נמחא מים עד ל 3/4 הסיר אני עושה בסיר לחץ שעה מרגע הרתיחה והמרק יוצא חלום מי שאין לה אז בסיר רגיל ברגע שיש רתיחה נוציא את כל הקצף ננמיך האש ונבשל עד שהעדשים מתרככות ברגע שהמרק מוכן כאן נישאר להוסיף לו את הכוס בורגול שסיננו מראש... מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי וזהו .